Sjokoladebark med appelsinsmak
Ingredienser:
170 g hvit kokesjokolade
325 g mørk kokesjokolade
1 ss Blood Orange-olivenolje
1 dl hakkede mandler
Vanilla Bean Sea Salt til topping
Instruksjoner:
Dekk et stekebrett med bakepapir.
Fyll en stor kjele halvveis med vann.
Ha den hvite kokesjokoladen i et glass (for eksempel et syltetøyglass), og den mørke sjokoladen i et annet glass sammen med Blood Orange-olivenoljen.
Sett glassene i vannbadet slik at sjokoladen smelter.
Rør av og til. Når den mørke sjokoladen er smeltet, tilsett de hakkede mandlene og rør godt. Hell blandingen jevnt utover det forberedte stekebrettet.
Drypp den smeltede hvite sjokoladen dekorativt over den mørke sjokoladen.
Avslutt med et jevnt dryss av Vanilla Bean Sea Salt.
La barken avkjøle seg, eller sett den i kjøleskapet hvis du har dårlig tid.
Når den er kald, brytes den i biter. Nyt!