Unn deg en pause og nyt!
Til kassen
Totalt: 0
Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Er du usikker på hvor du skal begynne??
Sjekk ut nyhetene våre
Oppskrifter

Pizza med blåmuggost, pære og rosmarinolje

En kjempegod pizza med nye smaker og uten den vanlige tomatsausen.

Jeg liker å lage langtidshevet pizzadeig med 1 kg Tellioglu Pizzamel, 1 ts, gjær og 0,5 dl Olivenolje (gjerne Mount Egalo Greek) og ca 7 del kaldt vann. Bland alle igrediensene i en stor bakebolle så du får en litt klissete deig, la den heve i min 10 timer på kjøkkenbenken. Hvis du ikke skal bruke den før dagen etter så "dra og brett" deigen innover noen ganger for å få mer luft inn. Så kan den settes i kjøleskapet.

Lag små posjonsstykker og stek dem lett enten i pizzaovn eller i stekeovnen, gjerne på pizzastein hvis du har.

Når deigen er lettere stekt er det enklere å ha på igrediensene og sette den inn i oven uten å søle eller miste fyllet.

Stekt pizzadeig

Hell Rosmarinolje i en tynn stråle og strø på Herb&garlic krydder, legg deretter på skiver med mozzarellaost og blåmuggost (vi brukte blå castello i tynne skiver) 

Stek pizzaen og når du tar den ut, anrett med tynne skiver av parmaskinke og oppskjørt pære. Kan anbefale å toppe dette med Pærebalsamic

Unn deg en pause og NYT!

 

NYT!

God apetitt!