Unn deg en pause og nyt!
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Hvit pizza med sopp og løk

 

Grunndeig langtidshevet:

1 kg Tegulio Pizzamel
0,5 dl Frantonia Olivenolje
1 ts tørrgjær
ca 7dl kaldt vann

Bland alle igrediensene lett og sett til heving på kjøkkenbenken i ca 8 timer, etterpå kan du gjerne strekke og brette deigen noen ganger før du setter den i kjøleskapet. Da kan du la den stå og bruke litt og litt deig i 3-4 dager.

Forrig gang jeg lagde mat ble nesten ingen dårlige

Kutt opp sopp og løk.
Stek sopp på svak varme til den har "svettet" ut alt vann, tilsett så løk og ca 2 ss med mushroom&sage olje.

Bland 2 ts Tzatzikikrydder med 3dl creme fraiche (du kan også bruke rømme eller gresk youghurt)

Lag runde små pizzaer, blend gjerne inn 1 ts med Wild garlic herb blend når du kjevler (eller bare dytter ut med hendene, da bevarer du luften bedre i deigen og den blir veldig luftig når den stekes)
Forstek de små stykkene i noen minutter.

Wild garlic herb blend

Deretter smører du tzatsikiblandingen utover pizzaen, har på mozzarellaost og sopp/løk blandingen.
Stekes i ovn eller pizzaovn til osten er smeltet.

Harvest fig

Server gjerne med spekepølse, ruccola og topp dette med Harvest Fig balsamic

Hvit Pizza

Unn deg en pause og smak!

Produkter som vi bruker i denne oppskriften er: