Fylt indrefilet av svin
Venner og familie vil oppfordre deg til å åpne opp din egen restaurant etter å ha smakt denne Middelhavet Stuffed Pork Tenderloin. Friske hagegrønnsaker, skarp bleuost og røkt balsamico vil bringe den milde smaken av indrefilet av svin til liv! Hvis du leter etter mer inspirasjon på grillen i tillegg til biff og burgere, gi denne oppskriften en sjanse!
Forberedelsestid: 20 minutter
Koketid: 20 minutter
Ingredienser:
- 1 Indrefilet av svin
- 1Ts med Garlic & Herb Infused Olive Oil
- 2Ts med Mediterranean Rosemary Rub
- 2Ts med Roasted Garlic Sea Salt
- 1Ts med Svart pepper
- 1/4 kopp med spinat, vasket og tørket
- 1/2 kopp fetaost, smuldret
- 1/4 kopp paprika, hakket
- 1/4 Medium gul løk, hakket
- 1 eggeplomme
- 1 kopp panko brødsmuler
- 1/4 kopp Smoked Barrel Aged Balsamic Vindegar
Tilberedning:
1. Forvarm saltplaten på grillen til.
2. Begynn ved å skjære gjennom svinekjøtt på langs, sørg for å la ca 1cm av svinekjøtt på bunnen uskåret. Krydre svinekjøttet med olivenolje, gni, salt og pepper. La sitte i 15 minutter eller opptil 24 timer.
3. Ta oppkuttet spinat, ost, rød pepper, løk, eggeplomme og panko i en fodprosessor og blend godt sammen
4. Fordel fyllet i svinekjøttet jevnt, og lag en 1cmkant på alle sider. Start på langsiden, rull opp svinekjøtt og fest med tannpirkere. Topp med røkt balsamico.
5. Legg indrefilet av svin på grillen. Lukk lokket og stek i ca i 15 minutter eller til svinekjøttet ikke lenger er rosa.
6. La hvile 10 minutter før du skjærer. Avslutt med litt dryss mer av balsamico.