Chai Eple Fritters
04.11.2024
Disse eple-frittersene har en sprø utside og en lett, luftig innside. Vår Apple Chai Sugar Shaker passer perfekt sammen med de friske eplebitene og glasuren for en virkelig deilig godbit!
Porsjoner: 12
Forberedelsestid: 10 minutter
Steketid: 30 minutter
Chai Eple Fritters Røre
- 1 ½ kopp hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 2 ss Apple Chai Sugar Shaker
- ½ ts Vanilla Bean Sea Salt
- 2 egg
- 2 ss Brown Butter Infused Olive Oil
- ½ kopp melk
- 1 ss Crème Brûlée White Barrel Aged Balsamic
- 2 store Honey Crisp epler, skrellet og hakket (ca. 2 kopper)
- Brown Butter Infused Olive Oil til steking
Glasur
- 1 ⅔ kopp melis
- ¼ kopp melk
- 2 ss Crème Brûlée White Barrel Aged Balsamic
- 2 ts Apple Chai Sugar Shaker
Fremgangsmåte
- I en middels bolle, bland hvetemel, bakepulver, Apple Chai Sugar Shaker og Vanilla Bean Sea Salt.
- I en annen bolle, visp sammen egg, Brown Butter Infused Olive Oil, melk og Crème Brûlée White Barrel Aged Balsamic. Tilsett de tørre ingrediensene i de våte, og bland forsiktig. Vend inn eplebitene.
- Varm ca. 2-3 cm med Brown Butter Infused Olive Oil i en stekepanne på middels høy varme. Legg skjeer med røre i oljen og stek i 3-4 minutter på hver side til de er gyldne. La de renne av på en rist med papir under.
- Du kan også smøre de inn med Brown Butter infused olive oil og steke dem i airfryer
- I en liten bolle, bland sammen ingrediensene til glasuren. Dypp den ene siden av eple-frittersene i glasuren, la overflødig glasur renne av, og nyt!